Om boken

Läsarröster

Ayn Rand

Hjälp till!

Sverige idag?

Tipsa om boken

Länkar

Kontakt


Hem

Och Världen Skälvde är en av de mest lästa och inflytelserika böckerna i USA. Den förtjänar att bli lika välläst även i Sverige. Här är några enkla saker som du som har läst boken kan göra för att få fler att upptäcka dess storhet:

$ -- Köp boken! :-)

$ -- Fråga efter boken hos din lokala bokhandel (och gärna bokhandeln bredvid också…), så att de känner tryck att ta in den i lager.

$ -- Köp 10 exemplar och ha liggandes i din byrålåda. Perfekt gå-bort-present, julklapp och födelsedagspresent!

$ -- Fråga efter boken på bibliotek

$ -- Timbro har tagit fram snygga knappar att ha på väskan och jackan. Beställ dem från timbro. Ha på dig och ge till vänner!

$ -- Beställ bokmärken från timbro. Bra att ha medan du läser boken, men kan också placeras ut strategiskt i populära böcker på ditt bibliotek.

$ -- Recensera boken på webben i forum och där man kan köpa böcker

$ -- Skicka ett kort mail till dina vänner, tipsa om boken och varför man borde läsa den (lite hjälp på traven finns på den här webplatsen!). Att tipsa sina meningsmotståndare är förstås lika bra. Och Världen Skälvde är en bok man måste förhålla sig till!

$ -- Recensera eller betygssätt boken på en Internetbokhandel och rekommendera den på olika Internetforum, tex på www.cint.se

$ -- Tipsa om denna site! :-)

$ -- Om du går i skolan - skriv uppsats eller specialarbete om boken

$ -- Läs Rands andra böcker

$ -- Tipsa oss om bra tips till den här siten